fbpx
Ranheimers

Fixa din körkortsutbildning hos oss

Köp kurser, studiematerial och körlektioner online. Delbetala körkortet med Svea eller CSN. Vi erbjuder kompletta körkortspaket samt intensivutbildningar. Med individuellt anpassad utbildning kan vi hjälpa dig med körkortsklasserna traktor, AM, B, BE, MC, Snöskoter, Eco Driving och Moped klass II.

Utvalda paket

B-körkort

Är det dags för att ta körkort? Vi hjälper dig att nå ditt mål efter dina förutsättningar.

Kurser

Boka kurser online direkt i vår webbshop! Där kan du boka nästa tillgängliga datum för introduktionsutbildning, snöskoterutbildning, AM/Moped II m.m

Elevcentralen

Här hittar du inloggningssidan till elevcentralen

Köp online

Hos oss kan du köpa lektioner, kurser och studiematerial direkt online. Betala med svea ekonomi.

Est. 1950

Din trafikskola i Boden & Luleå

Sedan starten av trafikskolan år 1950 har vi på Ranheimers Trafikskola hjälpt våra kunder att få en trygg och bra utbildning. Trafiklärarna kommer att hjälpa dig som kund för att du ska nå ditt mål.

Med individuellt anpassad utbildning kan vi hjälpa dig med körkortsklasserna traktor, AM, B, BE, MC, Snöskoter, Eco Driving och Moped klass II. Genom ständig kompetensutveckling av personalen, skall vi utbilda med hög kvalité, miljömedvetenhet, service och trivsel.

För dig som studerar i Luleå, men bor i Boden, ligger vi mycket nära gymnasiebyn. Slipp stress och långa dagar, har du håltimme passa på att boka en lektion. Men vi välkomnar naturligtvis alla kunder oavsett var du bor eller gör.

Hos oss har du fördelen att kunna ta ditt körkort i Boden eller Luleå.

Våra utbildningar

AM/MOPED II

Är du 15 och känner dig redo för att uppnå frihet och inte behöva vara bunden till skjuts eller bussen? Då har vi utbildningarna för dig!

LÄS MER >

B-KÖRKORT

Är det dags för att ta körkort? Vi hjälper dig att nå ditt mål efter dina förutsättningar.

LÄS MER >

B96/BE-KÖRKORT

Känner du dig begränsad av ditt B-körkort? Utöka körkortet och maxa på totalvikten.

LÄS MER >

SNÖSKOTER

Är det dags att ta förarbevis för snöskoter? Vi har utbildningen för dig!

LÄS MER >

HANDLEDARUTBILDNING

 Få större förutsättningar att ta körkortet snabbare med privat övningskörning. Böka introduktionskurs/handledarkurs online!

LÄS MER >

MC-KÖRKORT

Vill du förverkliga drömmen om att uppleva den totala friheten av att köra MC? Vänd dig till Ranheimers! Vi har lång erfarenhet av att utbilda mcförare!

LÄS MER >