Kontakt Boden: 0921-50130 Kontakt Luleå: 0920-17010

INTENSIVUTBILDNING

INTENSIVUTBILDNINGAR

Vi utbildar i Boden & Luleå

Vi har intensivkurser för körkort till bil och MC. När du går en intensivutbildning hos oss anspassar vi utbildningstakten efter dina förutsättningar och behov. På så sätt kan en intensivkurs hos oss vara allt ifrån en vecka till tre månader. Ytterst är det upp till dig. Vi ser att detta fungerar bra och ger goda resultat.

 

Bra att veta

I en intensivkurs kan tempot vara högt. Räkna med att allt inte kan gå bra varje dag utan att utvecklingen sker gradvis. Vi är alla olika och utveckling sker på varje individs villkor. En intensivkursen är inte heller en garanti att man är färdigutbildad efter dessa dagar. Dina förkunskaper före intensivkursen har också stor betydelse för hur långt du hinner.

För dig som inte har möjlighet att ta dig ifrån jobbet/skolan under de tiderna, kan vi fortfarande erbjuda en intensivare körning innan eller efter arbetstimmar.

Vi rekommenderar att du börjar med en testlektion innan du väljer intensivpaket för att vi ska bilda en uppfattning om var du befinner dig kunskapsmässigt.

 

 

Gör en förändring

Kontakta oss idag

Boden  0921 – 501 30

Luleå  0920 – 170 10

     info@ranheimers.se